Door lse Grillaert op 09/03/2020

Het was een heel fijn contact met de artiest! Super vriendelijk! Het optreden was schitterend. Alle genodigden waren zeer enthousiast. Als ik nog een feest geef, mag Tom zeker terug komen! Echt een aanrader om eens te boeken :-)


Door Team assistant Creonis op 03/02/2020

The Loopfactory heeft precies gezorgd voor datgene waar we naar op zoek waren! Door de manier waarop hij de achtergrondmuziek heeft verzorgd tijdens ons event, heeft hij er mee voor gezorgd dat onze gasten (en wijzelf!) een fijne avond doorbrachten in een erg aangename sfeer.


Door Huisomroep Blankenberge op 05/08/2019

Heel professionele artiest en de moeite waard om te zien optreden!


Door Tine Woestenborghs voor Amnesty International op 09/06/2019

We waren super aangenaam verrast door de act van The Loopfactory. Een top muzikant en het was een mooie mix van bekende liedjes! Afspraken allemaal vlot verlopen. Een echte aanrader om te boeken! Niet twijfelen, gewoon doen!


Door Katrien Van Achter op 08/06/2019

Op 01/06 hadden we een groot tuinfeest ter herdenking van onze zoon Luka. The Loopfactory kwam optreden en het was super! Iedereen aanwezig was heel enthousiast over het optreden. Sommige aanwezigen waren zo vol lof dat ze de gegevens vroegen van The Loopfacory, dus dat zegt genoeg! De contacten verliepen ook heel spontaan en vriendelijk.
Een echte aanrader!!!


Door Dean Mertens voor CC Binder op 03/05/2019

Topkwaliteit over de ganse lijn!


Door Street Foodtruckfestival op 11/09/2018

De sfeer die The Loopfactory creƫrde op het Foodtruck festival op zondagmiddag was meteen de norm van hoe een stralende dag zou verlopen. De virtuositeit van het snarenspel van zijn gitaar bracht iedereen in een last-minute vakantiestemming. De combinatie van z'n muziekkeuze, samen met het weer en het lekker eten, zorgden ervoor dat onze bezoekers ten volle van het laatste stukje vakantie konden genieten! Graag boeken we Tom terug voor onze volgende editie.


Door Tricky Troostie en Mark Van Mullem voor Maanrock op 26/08/2018

Onder de naam The Loopfactory overtuigde een gitarist met, jawel, een loopstation; dat een gitaar wel degelijk zijn plaats heeft op een festival als Tomorrowland... om in het oog te houden.


Door Marc Van Dievel op 02/09/2018

Zeer vriendelijk contact met Tom. Alle afspraken werden nagekomen. Tom was spontaan en vriendelijk en kan zich heel goed aanpassen aan het publiek en de plaats van het gebeuren. Eerst twijfelden we om iemand te boeken om in de tuin te spelen (kans op regen) maar de setting van Tom kan zowel binnen als buiten. Het was een perfecte avond met prachtig gitaarspel dat bijdroeg tot een fantastische sfeer. Een aanrader!


Door VZW Harmoniewijk op 04/06/2018

Schitterend optreden. Tom speelt geweldig. Ook praktisch en administratief verliep alles uitstekend. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!!!