Door Arks Architecten op 30/06/2024

Heel aangename top-muzikant. Exact wat we voor ogen hadden voor ons bedrijfsfeest!


Door M. Koopal op 15/06/2024

De muziek van The Loopfactory bij onze bruiloft was perfect en heeft de ceremonie en receptie een sprookje gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en alle specifieke verzoeken zijn mogelijk. Op de dag zelf was Tom flexibel, benaderbaar en hard aan het werk om te zorgen dat alles perfect was. Ik zou The Loopfactory aan iedereen aanraden!


Door P. Lamsma (Showbird) op 20/01/2024

Topgitarist! Ik ben zo blij dat ik Tom heb gevraagd op mijn 50-jarig feestje. Tom vulde zo goed aan met zijn mooie repertoire! Ik raad Tom iedereen aan die ook zo van muziek houdt. Veel complimenten gehad!


Door Herwin (Showbird) op 01/07/2023

Te gek optreden! Super reacties gehad.


Door De Polder Proeft op 10/05/2023

Bedankt voor de vlotte samenwerking! Alle afspraken werden mooi nagekomen! Onze bedoeling was om live muziek te hebben op een foodtruck-festival zonder dat het een 'echt' concert zou worden en dat heb je perfect ingevuld. De muziek was gevarieerd en goed gebracht. We hebben zeer toffe reacties gekregen van onze bezoekers. Bedankt Tom!


Door M. Renders op 15/08/2022

Correcte en vlotte afspraken. Het optreden was top! Zeker voor herhaling vatbaar!


Door S. Vyncke op 14/06/2022

Vlotte en sympathieke samenwerking. Perfecte achtergrondmuziek op een bedrijfsfeest.


Door A. Van de Moer op 08/06/2022

We hadden gevraagd om onze huwelijksceremonie alsook de receptie muzikaal te ondersteunen. We hebben zelf liedjes mogen doorgeven en hier heeft hij life een zeer mooie versie van gebracht. De muzikale ondersteuning tijdens de receptie paste helemaal bij de setting en zorgde voor een extra goeie vibe!


Door Academie Muziek en Woord Willebroek op 29/10/2021

De workshop was super! Tips en anekdotes, toffe muziek en een vleugje humor. Onze leerlingen waren helemaal mee!


Door S. Bodart en  K. Bastenie op 10/10/2021

Wat een leuke stijl - het maakte onze huwelijksreceptie fantastisch! Geen spijt van! We gaan zeker terug aan The Loopfactory denken als we een volgend feestje organiseren, of geven graag een tip aan onze naasten... bedankt voor de gezelligheid in je muziek!


Door J. Rumbaut op 16/03/2021 

Van begin tot einde een geweldige ervaring: vlotte en duidelijke communicatie en transparante afspraken, een fantastisch optreden op maat, technische uitrusting was helemaal top waardoor beeld/geluid ook perfect zaten. Een absolute aanrader voor zowel live als digitale performances! 


Door GC De Muze van Meise op 09/02/2021

Goede muzikant. Vlotte samenwerking. Leuk en toegankelijk concept. Aangenaam concert.


Door l. Grillaert op 09/03/2020

Het was een heel fijn contact met de artiest! Super vriendelijk! Het optreden was schitterend. Alle genodigden waren zeer enthousiast. Als ik nog een feest geef, mag Tom zeker terug komen! Echt een aanrader om eens te boeken :-)


Door Team assistant Creonis op 03/02/2020

The Loopfactory heeft precies gezorgd voor datgene waar we naar op zoek waren! Door de manier waarop hij de achtergrondmuziek heeft verzorgd tijdens ons event, heeft hij er mee voor gezorgd dat onze gasten (en wijzelf!) een fijne avond doorbrachten in een erg aangename sfeer.


Door Huisomroep Blankenberge op 05/08/2019

Heel professionele artiest en de moeite waard om te zien optreden!


Door T. Woestenborghs voor Amnesty International op 09/06/2019

We waren super aangenaam verrast door de act van The Loopfactory. Een top muzikant en het was een mooie mix van bekende liedjes! Afspraken allemaal vlot verlopen. Een echte aanrader om te boeken! Niet twijfelen, gewoon doen!


Door K. Van Achter op 08/06/2019

Op 01/06 hadden we een groot tuinfeest ter herdenking van onze zoon Luka. The Loopfactory kwam optreden en het was super! Iedereen aanwezig was heel enthousiast over het optreden. Sommige aanwezigen waren zo vol lof dat ze de gegevens vroegen van The Loopfacory, dus dat zegt genoeg! De contacten verliepen ook heel spontaan en vriendelijk.
Een echte aanrader!!!


Door D. Mertens voor CC Binder op 03/05/2019

Topkwaliteit over de ganse lijn!


Door Street Foodtruckfestival op 11/09/2018

De sfeer die The Loopfactory creƫrde op het Foodtruck festival op zondagmiddag was meteen de norm van hoe een stralende dag zou verlopen. De virtuositeit van het snarenspel van zijn gitaar bracht iedereen in een last-minute vakantiestemming. De combinatie van z'n muziekkeuze, samen met het weer en het lekker eten, zorgden ervoor dat onze bezoekers ten volle van het laatste stukje vakantie konden genieten! Graag boeken we Tom terug voor onze volgende editie.


Door T. Troostie en M. Van Mullem voor Maanrock op 26/08/2018

Onder de naam The Loopfactory overtuigde een gitarist met, jawel, een loopstation; dat een gitaar wel degelijk zijn plaats heeft op een festival als Tomorrowland... om in het oog te houden.


Door M. Van Dievel op 02/09/2018

Zeer vriendelijk contact met Tom. Alle afspraken werden nagekomen. Tom was spontaan en vriendelijk en kan zich heel goed aanpassen aan het publiek en de plaats van het gebeuren. Eerst twijfelden we om iemand te boeken om in de tuin te spelen (kans op regen) maar de setting van Tom kan zowel binnen als buiten. Het was een perfecte avond met prachtig gitaarspel dat bijdroeg tot een fantastische sfeer. Een aanrader!


Door VZW Harmoniewijk op 04/06/2018

Schitterend optreden. Tom speelt geweldig. Ook praktisch en administratief verliep alles uitstekend. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!!!