Door Dean Mertens voor CC Binder op 03/05/2019

Topkwaliteit over de ganse lijn!


Door Street Foodtruckfestival op 11/09/2018

De sfeer die The Loopfactory creƫrde op het Foodtruck festival op zondagmiddag was meteen de norm van hoe een stralende dag zou verlopen. De virtuositeit van het snarenspel van zijn gitaar bracht iedereen in een last-minute vakantiestemming. De combinatie van z'n muziekkeuze, samen met het weer en het lekker eten, zorgden ervoor dat onze bezoekers ten volle van het laatste stukje vakantie konden genieten! Graag boeken we Tom terug voor onze volgende editie.


Door Tricky Troostie en Mark Van Mullem voor Maanrock op 26/08/2018

Onder de naam The Loopfactory overtuigde een gitarist met, jawel, een loopstation; dat een gitaar wel degelijk zijn plaats heeft op een festival als Tomorrowland... om in het oog te houden.


Door Marc Van Dievel op 02/09/2018

Zeer vriendelijk contact met Tom. Alle afspraken werden nagekomen. Tom was spontaan en vriendelijk en kan zich heel goed aanpassen aan het publiek en de plaats van het gebeuren. Eerst twijfelden we om iemand te boeken om in de tuin te spelen (kans op regen) maar de setting van Tom kan zowel binnen als buiten. Het was een perfecte avond met prachtig gitaarspel dat bijdroeg tot een fantastische sfeer. Een aanrader!


Door VZW Harmoniewijk op 04/06/2018

Schitterend optreden. Tom speelt geweldig. Ook praktisch en administratief verliep alles uitstekend. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!!!